sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

Kevään Noshia äidille!

Muutama viikko sitten kävin Nosh-kutsuilla,
jolloin ei pitänyt ostaa mitään.
Heikkous kuitenkin iski ja esikoiselle ostin BUNCH JUNIOR-housut.

Lastenvaatteitahan on ihan helppo ostaa ja aina voi vedota lauseeseen "oikeastaanhan me tarvitaankin nää!".

Kun sitten esiteltiin naisten mallisto, nieleskelin ja koitin pysyä lujana. Ei Nea, et tarvitse näitä! Äläkä vaan sovita!
Ja missäs sitä sitten oltiin viiden minuutin päästä? Vessassa sovittamassa, hah! Okei, sovitin. Mutta en osta! Miksi silti kysyn esittelijältä onko pienempää kokoa jäljellä!? Hitto, ja sinne meni tilauslomake rustattuna ja täytettynä!

Itsehillintä, mikä se on?

Nämä nyt sitten sorruin ostamaan. Koska oikeastihan mulla ei ole juurikaan housuja ja mekkoja ei ole koskaan liikaa. Varsinkaan niitä taskullisia! Taskuja osaankin nyt äitinä arvostaa ihan eri tavalla kuin ennen.


KIVA- tunika
Puuteriroosa-vanilja


Olen hurjat 152 cm pitkä ja Noshin vaatteissa on joskus istuvuus haasteellista. Edustaja ehdottikin että ottaisinkin tunikan lasten mallistosta, kokoa 146/152. Tämähän ei ollut eka kerta kun ostan lasten puolelta vaatteen, joten miksi en kokeilisi. 
Istuvuus parani huomattavasti! Helma on mukavan pituinen, eikä selässä ole ylimääräistä kangasta roikkumassa. Ja parasta, tämä oli edullisempi lasten puolelta kuin naisten mallistosta!
Taskut ovat ihan parhaita kavereita puistossa ja muualla, jossa käsilaukku ei ole ihan paras lisävaruste. 
Vinoraitaa en yleensä osta, koska se leventää mielestäni näin lyhyttä käyttäjäänsä. Nyt tuli kuitenkin ostettua ja annan vaakaraidoille mahdollisuuden kaveerata kanssani.JEGGINGS -takataskuilla
Mustat, XSNoshilla on ollut aina ihanan joustavat housut ja korkea vyötärö on vain ihana helpotus.
Takataskut ovat kiva piriste.
Valitettavasti nämä meinaa lörähtää polvien kohdalta herkästi. Itse tykkään tyköistuvista housuista ja aika herkästi pistän pesuun, jotta istuisivat taas paremmin.
Pituus on tosi nafti ja pitkäjalkasilla jää varmasti nilkat vilkkumaan. Itse lyhyenä en valita pituudesta. Kerrankin ei tarvitse lyhentää!


Onko teillä Noshin uutuuksia jo käytössä?
Oletteko te ostaneet lasten puolelta vaatteita itsellenne?

4 kommenttia:

  1. Ihana tunika <3 Se lähti myös meidän molemmille tyttärille!
    Itse olen ~164cm pitkä ja minulla 2-3 leggarit Noshin lasten puolelta ja toimivat erittäin hyvin minulle :)

    VastaaPoista
  2. Sopii toi tunika sulle tosi hyvin! Itsellä kutsut tulossa kohta ja o-ou taas kuinka pitkä kaavake tulee itelle täytettyä. Nosheihin hurahtaa kyllä niin kovasti. Ite oon 175cm ja toiseenkin suuntaan sen verran, ettei asiaa kyllä lasten puolelle. Toi on kiva, että tostakin mahdollisuudesta edustajat osaa vinkata. :) Taidan ottaa tavoitteeks sovitella noita housuja kanssa, tähän asti mulla on vaan leggareita ja yhet verkkarit Noshilta.
    http://viivyvierellain.blogspot.fi/

    VastaaPoista