torstai 9. helmikuuta 2017

Puhtautta kotiin suloisella silauksellaOlenko ainoa, joka tuskailee välillä miltä tiskiainepullo näyttääkään keittiössä? Siis sisustuksellisti!
Usein nämä pesupullothan otetaan pois esimerksiksi asuntoesittely-, lehti- tai blogikuvista.
Olisi paljon mukavampaa jos tasot voisivat pitää ihan ne tavarat näkyvillä, jotka ovat oikeastikkin päivittäin käytössä. Ilman että rikotaan sisustuksen ilmettä.

Tähän päälle voisi vielä vaatia kotimaista valmistusta, ekologisuutta ja vegaanisuutta.
Ei kovin helppo löytö, vai mitä mieltä olette?

Hemmalta
tämä kuitenkin toimii ja onnistuu!
Hemma kuuluu Ecolivingin tuotteisiin ja sen pullojen ulkoasujen takana on graafikkopariskunta Polkka Jam.
Hemman astianpesuaine
tuoksuu ihanan kevyesti piparmintulta. Tiskien hoiteleminen ei ollut enää niin inhottavaa kun ilmassa tuoksui noinkin pirteä ja herkullinen tuoksu.
Käsiin jäi mukava tunne, eikä iho tuntunut lainkaan kuivalta.
Hemman käsipesuaine
tuoksuu kevyesti limeltä ja jättää käsien iholle pehmeän ja hoidetun tunteen. Riittoisakin tämä on ja pesunestettä on pullossa 475ml verran. 


Hemman shamppoo
tuoksuu appelsiinilta ja sisältää raparperiuutetta, mikä tukee hiusten luonnollista elinvoimaa. Olin ihan varma että shamppoo tuoksuu myös aavistuksen verran kaneliltakin ja tuoteselosteesta löytyikin "cinnamomum Verum Oil" eli kiinankanelin eteeristä öljyä. Tuli hieman jouluinen tuoksu mielestäni mutta toisaalta taas appelsiini oli pirtsakka ja raikas tuoksu. 
Omat hiukseni ovat muuten todella helposti takkuuntuvat mutta tämä Hemman shamppoo oli yllättävän hellävarainen ja hiukset pysyivät suorina eivätkä pörröttyneet, mutta silti tuli puhdasta. Minusta Hemmalla on ihanan hempeät tuoksut. En yleensä pidä tuoksullisista tuotteista, paitsi kynttilöissä. Hajusteellisia huuhteluaineitakin käytän vain lakanoissa. Hemman tuoksut ovat kuitenkin niin hentoja ja vienoja, että varmasti sopisi useammalle muullekin hajuherkälle.

Lapsiperheille suosittelen aina näitä hieman turvallisempia tuotteita, jotka sisältävät luonnollisia aineita. Itse ihastuin tähän Hemman ajatukseen kauniista pesuainepulloista ja jaan tämän ajatuksen täysin heidän kanssaan. Kodin täytyisi näyttää kodilta ja nyt ainakin keittiössämme on pieni lisäpiriste piparmintun tuoksulla.

Hemman tuotteisiin pääset tutustumaan


Yhteistyössä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti