maanantai 13. helmikuuta 2017

Ikimuistoinen talvikki (muistutus arvonnasta)


Niin monet paikalliset valittavat että täällä ei järjestetä mitään. Kyllä täällä on toimintaa, kun vaan pitää silmät ja korvat auki.

Eilen kävimme Talvikissa.
Tapahtuma järjestettiin Suomen metsästysmuseon pihapiirissä.

Oli poniratsastusta, koirarekiajelua, museon sisällä oli pientä ohjelmaa, Suomen kennelliitto oli paikalla, partiolaisten piste löytyi ja birdlife esitteli kevään lintupongareiden ohjelmaa meille. 
Kennelliiton luona rapsuteltiin samojedia ja ensimmäistä kertaa näin pitkäkarvaisen amerikan akitan! 
Hauskin näky oli varmasti koirareki, jota veti yksi paimenkoira ja päkäpäälammas! Tämä villainen vetäjä ei oikein ollut yhteistyöhaluinen ja jymähti välillä paikoilleen ja ravisti päätään kieltävästi.

Tekemistä löytyi muutenkin paljon. Sai etsiä rastiradalta eläinten jälkiä ja minisuksiakin olisi saanut kokeilla. Jalanjälkiradalla nähtiin tuttu kerhotäti ja pitkältä esikoinen jo huudahtikin kerhotädilleen moikat.

Isommat lapset tuolla taisivat eniten innostua pokemonien metsästyksestä.

Lounasta mentiin syömään kotiin mutta toki tuollakin oli tarjolla makkaraa, lettuja ja soppatykistä hernesoppaa.

Ikimuistoisen tuosta teki se, että paikalla oli paloauto!
Molemmat pojat pääsivät paloautoon sisälle ja tutkittiin auton kalustoa ja välineitä. Kerroin palomiehille että esikoinen on innokas palomies Samin fanin ja pojan iloksi paikalla oli ihka oikea Sami-niminen palomies! Poika pääsi siis kättelemään idoliaan ja oisittepa nähnyt sen hymyn! Silmät loistaen hymyiltiin oikealle palomies Samille ja olen varma että tämän poikani muistaa vielä aikuisenakin.Muistuttelen vielä että arvonta-aikaa Little Mayan lahjakorttiin (30€) on vielä aikaa 15.päivään asti! Vielä ehtii siis osallistumaan arvontaan!

1 kommentti:

  1. Oih, soppatykistä hernekeittoa..! Olisipa täälläkin markkinat, joilla sitä olisi tarjolla. Herkkua :)
    http://westendmum.fi

    VastaaPoista