maanantai 2. tammikuuta 2017

Vuoden ensimmäinen postaus (+Satokausi-arvonnan voittaja!!!)

Vuosi 2017 lähti sitten käyntiin!
Paljon olisi jo suunnitelmia tälle vuodelle mutta katsotaan nyt mitkä niistä toteutuvat.

Lupauksia en tehnyt mutta toivon että vuosi olisi rento, toisi uusia hymyn aiheita, lisää vauvoja lähipiirissä ja yhteisiä hetkiä läheisten kanssa. 

Uutta vuotta juhlimme mieheni lapsuuden kodissa. Viimeksi olimme siellä viettämässä UV:ta vuonna 2012, jotenka olikin jo korkea aika käydä päivittämässä tätä.

Koko talon väellä oli tosi hauskaa! Syötiin herkullista mutakakkua (esikoisen sanoin, kurakakkua), omenapiirakkaa, tomaatti-feta-leipää, etilaisia salaatteja ja nakkeja ja lihapullia. Lapsia oli menossa mukana yhteensä 11 kpl! Nuorin oli 6 kuukauden ikäinen suloinen neito ja vanhin kolmasluokkalainen. 

Illalla käytiin ulkona ja pihalla paloikin tosi kauniit jätkän tulet. Kuva on nyt huono kännykkäkuva mutta pakko on näyttää teille. En ainakaan itse ole nähnyt tuollaista mallia ennen.
Polteltiin tähtisädetikkuja ja lapsethan oli ihan innoissaan näistä. 

Talo sijaitsee keskellä peltoja ja metsiä, joten taivas oli ihanan selkeä. Vain tähdet vilkkuivat kauniisti eikä kaupungin valoista ollut tietoakaan.

Raketit siis näkyivät hurjan hyvin, koko loistollaan. Ammuttiin sekä patoja että isompia raketteja.

Kuopus oli sylissäni ja aina alussa säpsähti mutta lopussa tuli hymy ja nauru. Lisää vain tahdottiin nähdä! Esikoinen katsoi myös raketteja hymyillen isänsä kanssa.

Hyvin pojat antoivat pitää kuulosuojaimia ja laseja silmillä. Yhtään ei revitty ja tämä oli kyllä mukava juttu mielestäni. 

Kotiin kun lähdettiin, kuopus nukahti heti istuimeen. Esikoinen oli niin innoissaan raketeista että halusi vielä kotonakin katsella niitä ikkunasta. Kuopus taas heräsi kun otin ulkovaatteita pois ja uudelleen nukahtaminen kesti hieman.
Keskiyöllä ihan talomme vieressä ammuttiin isoja pamauksia ja molemmat lapset heräsivät itkemään. Esikoinen saatiin rauhotettua omaan sänkyyn mutta kuopus otettiin viereen hetkeksi. Jonkin aikaa pyöri kunnes uni tuli taas ja vietiin omaan sänkyynsä.

Vaikka unet jäivät pojilla lyhyiksi, oltiin ihan aamulla ylhäällä kuin arki-aamuna! Kello puoli seitsemän alkoi meillä siis puuro tulemaan kattilasta ja kahvi tippui tulemaan. Vanhempia vähän väsytti mutta kahvilla noustiin uuteen päivään ja uuteen vuoteen.

Toivotankin vielä kaikille erinomasta vuotta 2017!!!


Satokausi-kalenterin voittajaksi arpa suosi:
JUHA
Paljon onnea Juhalle! 
Saat piakkoin s-postia kalenterin merkeissä.
Kiitos kaikille arvontaan osallistujille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti