lauantai 14. tammikuuta 2017

Hiljainen tammikuu (+vinkkaus arvontaan)


Blogi on ollut pienessä hiljaisuudessa, mutta vielä ollaan täällä!
Ei vain ole ollut kiinnostusta viime aikoina kirjoittamiseen, ja jos olisikin, ilta on venähtänyt niin pitkäksi ettei vain ole jaksanut kirjoittaa.
Eiköhän into bloggailuun taas palaa kevään myötä.

Ainakin into uusiin lastenvaatemallistoihin on taas heräillyt ja kodin sisustusta ollaan mietitty viime päivinä paljon. Huonekaluja on myyty ja loppukuusta mennään taas ostamaan uusia. Ehkä senkin vuoksi blogille ei ole ollut ajatuksia kun ne ajatukset on ollut ihan muualla.

Koko tämä vuosi muutenkin mietityttää hurjasti.
Palaanko töihin, menisikö pojat jo päiväkotiin, mitä ulkovaatteita tarvitsee ostaa pojille kevääksi, pitäisikö säästellä rahoja myös jo kesää varten... Niin ja eihän tässä ole enää montaa kuukautta kun tulee jo toukokuu ja kuopus täyttää kaksi vuotta! Synttäreiden teema on jo valittu ja niitäkin olen jo miettinyt kakkua myöten. Ei siis mikään ihme että blogi on jäänyt hieman unholaan.

Mutta jos sitä nyt terästäytyisi ja alkaisi taas panostamaan kirjoitustahtiin.

Miten olisi pienet kuulumiset viime päiviltä?


Loppiaisena koti riisuttiin viimeisistäkin joulukoristeista, ainoastaan joulukukat ovat vielä menossa mukana. Oli ihan kivaa jo ottaa kaikki joulukoristeet pois eikä tarvitse enää imuroida jatkuvasti havunneulasia. Tosin niitä löytyy vieläkin vähän sieltä sun täältä ja villasukkiin ne onnistuvat aina jotenkin tarrautumaan.

 Vein pojat viime viikolla ekaa kertaa yksin kahvilaan syömään tiikerikakkua. Aina on aiemmin ollut joku toinen aikuinen seuralaisenani mutta nyt tuli vain sellainen olo että olisi kiva viedä pojat kahvilaan kakulle. Molemmat tietysti pitivät kakusta ja esikoinen on jo niin iso että hänen kanssaan on kiva jo jutella ihan asioita. Kahvittelun jälkeen käytiin Pienen Nappipuodin uusien liiketilojen avajaisissa ja esikoinen sai kasvomaalauksen poskeen. Pupun tahtoi ja sen hän sai.

Viime viikolla käytiin myös miehen siskon ja veljen luona kahvilla. Siskolla käytiin aamupäivästä ja pojathan leikkivät tosi mielellään serkkupoikien kanssa. Kuopus ihastui talon kissaan ja paijasi sitä ♥
Iltapäivällä käytiin sitten veljen luona ja sielläkin oli leikkiseuraa. Esikoisella on jo niin omat leikit muiden lasten kanssa että eipä tämänkään äidin tarvinnut enää katsoa kuin vain nuorimmaisensa perään, joka tykästyi talon jyrkkiin portaisiin.

Luistelua ollaan myös nyt kokeiltu kaksi kertaa esikoisen kanssa.
Ensimmäisellä kerralla odotukset taisivat olla liian suuret pojalla ja pettymys oli valtava kun ei sillä jäällä osattukkaan heti luistella. Vaikka sanoin jo etukäteen että kaikki sitten kaatuilevat ja luistelu pitää ensin opetella ja harjoitella, pettymys tuli liian suurena palana. Dramaattisesti heittäydyttiin jäälle makaamaan ja vaadittiin kengät takaisin. Eihän siinä sitten, oltiin kengillä ja pelattiin mailalla ja kiekolla kengät jaloissa.
Toisen kerran käytiin tänään. Pojan yritys ja sinnikkyys palkittiin ja hienosti osasi pitää mailasta kiinni ja sai kun saikin tasapainon pysymään! Mukavasti mentiin myös jo muutamia metrejä eteenpäin itsenäisesti luistimilla.
Kuopus tykkäsi pelata pallolla ja mailalla ja sai kivoja pulkkakyytejäkin jäällä. Oli niin kiva aamupäivä luistinradalla ja toivottavasti tulisi vielä käytyä uudestaankin. Kunhan nuo jäät vain pysyisivät.

Blogilleni pärähti viime viikolla kolme vuotta mittariin ja mietinkin tässä,
olisiko pieni arvonta mitään?
Voisin blogini 3-vuotis synttäreiden kunniaksi järjestää jonkinlaisen arvonnan.

Jos tykkäätte osallistua arvontoihin niin
Mammalandian facebook-sivuilla olisi nyt yksi arvonta käynnissä!
Arvonnassa olisi 5kpl Oppi&Ilon tuotepakettia.
Pääset Mammalandian facebook-sivuille
-tästä-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti