maanantai 26. joulukuuta 2016

DIY-joululahjani: Helmiripustin & helmipannunalus

Mukava joulu takana ja nyt onkin kiva kertoa kuulumisia.

Aloitetaan lahjoista.
Tämän vuoden DIY-lahjoihin käytin puuhelmiä.
Näitä lahjoja oli kiva tehdä ja valmistuivat nopeasti. Ihastuin muutenkin näihin helmiin ja aloin miettimään, mitä kaikkea muuta niistä voisikaan tehdä.

Helmiripustin:
1 kpl 25mm puuhelmi
30 kpl 20mm puuhelmeä
4 kpl 18mm puuhelmeä
Sisällä on rautalankaaTähän voi ripustaa esimerkiksi talouspaperin, vessapaperin, henkareiden tai S-koukulla vaikkapa vaatteita tai huiveja. Ripustimelle on monia eri käyttömahdollisuuksia ja sen voi ripustaa joko yhdelle pidikkeelle tai sitten kahteen, jolloin se on pitkän mallinen. Olen nähnyt jopa että tässä pidettäisiin tiskiharjaakin!


Puuhelmipannunalus:
14 kpl 25mm puuhelmeä
Sisällä on rautalankaa ja narua.

Pannunalusiahan on vaikka minkälaisia ja nämä sopivat yllättävän monien koteihin. Valitsin vielä varmuuden vuoksi molempiin lahjoihin valkoiset helmet, koska värien kanssa olisin aika varovainen, kun on kyse toisen kodin sisustamisesta. Lahjat paketoin paperipusseihin. Olen huomannut että niihin saa kaikkein helpoiten lahjat käärittyä, ilman tappelua teippirullan kanssa.
Jokaisen lahjapakkaukseen laitoin vielä omat kiiltokuvat, jotka miellyttävät jokaista lahjan saajaa. Tämä paketti on siskolleni, jolla on kolme kissaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti