tiistai 18. lokakuuta 2016

Lisää marjoja ruokavalioon helposti

Meillä syödään ihan mieluusti kasvikset lautaselta, täysjyvätuotteita ja hedelmiä päivittäin. Jostain syystä marjat ovat kuitenkin sellaisia, mitä ei ole päivittäin ruokapöydässämme. 

Puuroihin lisään joskus marjoja ja viilin päälle laitan joskus. Silti ihan pelkästään marjoja pojat eivät tykkää syödä. Syytä tähän en tiedä, koska metsissä tykätään syödä marjoja! Kädet käyvät kuin liukuhihnatyöstä ja hyvä kun niitä marjoja edes pureskellaan kunnolla. Miksi ne eivät sitten maistu lautaselta? 

Yksi hyvä keino saada lapsien ruokavalioon lisää marjoja on
Robertsin MuumiBerrie!

Tämä yksi pieni purkki(100ml) sisältää koko päivän suositellun marja-annoksen.

Kuvien purkeissa lukee vielä valitettavasti vanha nimi, MuumiSmoothie mutta kauppojen purnukoissa lukee jo ehompi uusi nimi, MuumiBerrie.

Kolmevuotiaamme osasi juoda tuosta juoma-aukosta mainiosti mutta yksivuotiaalle laitoin pillin kaiken varalta.

Välipala on oiva vitamiinipommi, sillä se on tehty kokonaisista villimustikoista. Marjan kaikki vitamiinit on siis saatu talteen, kuorineen ja siemenineen.
Berrie sisältää hyviä flavonoideja sekä kuituja.

MuumiBerrie on myös siitä hyvä, että se säilyy huoneenlämmössä. Sen voi siis hyvin ottaa mukaan retkille ja muihin menoihin mukaan.

Berrie on mielestäni todella hyvän makuinen, eikä siihen ole lisätty lainkaan sokeria.

Molemmat pojat tykästyivät välipalaan ja onnistuin näin lisäämään marjoja ruokavalioomme. Itsekin tykästyin tähän Robertsin tuotteeseen!
Useat marjat sisältävät myös muuten hyviä ainesosia, jotka ovat hyväksi esimerkiksi suolistollemme sekä ihon hyvinvoinnille.

Roberts on myös hyödyntänyt muitakin marjoja tuotteissaan kuin vain mustikkaa, kuten esimerkiksi puolukkaa, tyrniä, karpaloa sekä mustaherukkaa ja jokaisen purkin kyljessä lukee mukavasti, kuinka monta marjaa juoma sisältää.

Kuinka sinä olet lisännyt marjoja lapsen tai omasi ruokavalioon?Yhteistyössä

5 kommenttia:

 1. Mä en ole koskaan nähnyt näitä kaupoissa, saako näitä esim Prismoista ja ovatko sellaista mehukeittomaista ja millainen koostumus?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi että vastaus on kestänyt!
   Mielestäni ainakin Prismat myyvät näitä, mutta tahdoin ensin varmistaa asian ennen vastausta. En siis omista autoa ja kuljen lapsien kanssa pyörällä. Viime perjantaina kävin Prismassa mutta arvaappa unohdinko katsoa tämän... koitan päästä tällä viikolla tarkistamaan saatavuuden :) Robertsin omilta sivuilta voi myös tilata näitä.

   Poista
  2. Ei haittaa mitään :) Okei, täytyy pitää itsekkin silmät auki ja katsastaa jos löydän jostain :)

   Poista
  3. Prismas ei kyl näkyny missään :( kattelin kiisselihyllyn, kylmähyllyt ja hillohyllynkin. Olin ihan varma että sieltä saa näitä :( pitää laittaa toivetta prismalle :)

   Poista