torstai 29. syyskuuta 2016

Silverjunglen kutsut

Pidin sunnuntaina Silverjunglen vaatekutsut. Nämä ovatkin jo varmaan kolmannet Silverin kutsut meillä. Itse vaate-esittelijä on ihana persoona ja tuttu kerhosta/muskarista ja vaatteet ovat mieluisia.
Mikäli Silverjungle on vielä jollekin vieras, tässä lyhyt esittely:
Silverjungle on suomalainen yritys, yhden naisen perustama, jolle eettisyys ja ekologisuus ovat sydämen asioita. Vaatteet suunnitellaan Suomessa mutta ompelu tapahtuu Stri Lankassa. Tehtaat ovat tarkkaan valvottuja ja työntekijöiden hyvinvoinnista pidetään huolta. Silverjunglen perustaja itse käy väliajoin tarkistamassa tehtaiden olot. Vaatteet ovat mukavia päällä, sopivat hoikille että suuremmillekin, sillä leikkaukset ovat tehty äärimmäisin hyvin muokkaantuviksi. 

Itse kutsut menivät mainiosti. Mies oli poikien kanssa hakemassa omenia muorin luota kun esittelijä esitteli syksyn uutuudet.

 Tuotteisiin oli tullut myös vaunuverhot mukaan, joissa on 50 prosentin UV-suoja. Verho käy kaikkiin vaunuihin. 
Väreinä näitä oli: Musta, harmaa sekä vaaleanpunainen.

Vauvojen vaatteet olivat taas suloisen suloisia! Voi kun omat käyttäisivät vielä haalareita... pottailu on noissa vaan jo hieman haasteellista ja kolmevee ei suostuisi haalariin. 

Lastenvaatteissa pojille oli ihania housuja, joista lähti mustat, valkoisilla tähtipolvipaikoilla varustellut housut tilaukseen. Nuo ovat siitä hyvät että kuminauhan avulla housut sopivat sekä hoikalle että leveämmälle lapselle. Ja meillä kun on kaksi täysin erimallista poikaa ja vaatteet kiertävät pienemmälle kun käyvät isommalle pieneksi. 

Tytöille oli ihania frillamekkoja ihanilla väreillä! Tuli taas ajateltua että jos vain olisi tyttö, olisin ostanut vaikka mitä! 

Sitten naistenvaatteisiin.
Tällä kertaa tulikin ostettua enemmän itselle kuin lapsille!
 Ihana jakku, niin minun näköinen! Olen jo pariin kertaan harmitellut kun useammat "mammavaatteet" tuntuvat isoilta säkeiltä, eivätkä istu hyvin. Näytän monissa tunikoissakin monta kiloa isommalta kun hukun niihin. Silverjunglen vaatteet taas istuvat hyvin päälleni ja ovat ryhdikkäitä. Mutta samalla ovat myös suunniteltu niin että isommilla naisillakin vaate istuu mukavasti päällä, ilman kiertymiä tai hankauksia. 
Jakun lisäksi tilasin vaaleanpunaisen ponchon. Ensin ajattelin mustaa mutta kun laitoin vaaleanpunaisen päälleni, se olikin kuin tehty minulle. Ja välillä voi olla väriäkin päällään. Tuo vaan piristävää ilmettä.
Tilauslomakkeeseen rustasin myös mustat legginsit ja mustan frillapaidan. Vaatekaapista löytyy jo musta frillatoppi mutta nyt kun on viileät ilmat, tarvitsen pitkähihaisen version. 

Kahvipöydästä ei ole nyt kuvia mutta tarjolla oli:
Kantarellipiirakkaa
Sitruunakuivakakkua
Rockyroadia

Mies tuli lasten kanssa kotiin juuri kun esittely oli loppunut ja kutsutut pääsivät sovittelemaan vaatteita, täyttämään tilauslomakkeita ja kahvipöydän tarjottavat pääsivät masuihin. 

Pojat söivät lämpimän ruuan ennen herkkuja ja olivat niin hienosti että olen oikein ylpeä heistä! Paremmin ei olisi voinut mennä! Pienin oli vain kaatunut muorin luona hiekkatiellä ja meinasin purskahtaa kyyneliin kun otin pipon pois päästä. Otsaan oli tullut kunnon hiekkahiertymä ja sitä ollaan nyt paranneltu. Vielä on pieni rupi jäljellä mutta pikku hiljaa paranee. Noitahan sattuu ja joku taisikin sanoa että taitaa sattua enemmän äitiin kuin poikaan. 

Kun vaatteet ovat tulleet, haluatteko nähdä sovituskuvia? Vaatekutsuja tulee varmasti olemaan jatkossakin, haluatteko että otan kutsujen aikana sovituskuvia teille?

Huom!
Tänään tuli taas lisäerä vaatteita!
Muun muassa ihania huiveja sekä neuleleggareita!
Tähän esittelyssä olevalle mallistolle pääset 
Verkkokauppaan pääset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti