perjantai 23. syyskuuta 2016

Metalliset puolapuut

Suomen Voimistelutuote tarjosi minulle mahtavan mahdollisuuden!


Metalliset puolapuut, kyllä!
Hihkuin ihan onnesta kun paketti oli vihdoin olohuoneessamme. Intoa täynnä oli myös lapset ja yllättävästi myös mies! Hän otti puolapuut treenaamismielessä vastaan. Itse mietin että saisin viimeinkin ehkä vatsalihakseni kuntoon, sekä takamukseni kyykyillä ja jalkatreeneillä. Lapset taas tykkää kiipeilystä.
Nyt meillä kiipeillään ihan kirjaimellisesti
seiniä pitkin! Heh!

Metalliset puolapuut ovat ihanan sirot ja mielestäni sopivat hyvin jokaiseen sisustukseen. Puolapuut eivät ole ihan seinässä kiinni, joten esimerkiksi pistorasiat eivät ole kiinnittämispaikassa ongelmana. Jylhät puolapuut kestävät kovaakin treeniä ja painoraja on 200kg.
Kiitos metallin, nämä sopivat myös ulkokäyttöön. Aluksi mietinkin näitä terassille, mutta jotta tekisin tosiaan vatsalihasliikkeet aamuisin, olohuone oli parempi sijoituspaikka. Toki puolapuita saa myös puisina!
Lisätreeniähän voi saada esimerkiksi voimistelurenkailla. Katsotaan innostutaanko hankkimaan esimerkiksi erilaisia voimisteluvälineitä puolapuihin! Painojen kanssa saisi hyvät treenit.

Suomen Voimistelutuotteen puolapuut valmistetaan Suomessa.
Metallisten puolapuut voit tilata

Lapset ovat menneet ihan innoissaan näissä! Ollaan sovittu kahdesta säännöstä ja niitä on kuultu hyvin.

1. Aina pitää olla jumppamatot lattialla
2. Yksin ei saa kiivetä, vaan aina aikuisen kanssa.

Muuten saa nauttia vapaasti puolapuista. Isompi myös hyppää jumppamatoille puolapuista! Tämähän vain vahvistaa lihaksia ja luustoa ja ollaan harjoiteltu oikeanlaista hyppäämistä (polvet koukistaa eli ei tikkuna alas, pitää katsoa ettei kukaan ole alla jne.).


Mies on tehnyt leukoja ja vatsalihaksia on treenattu punnerruksilla, jalat puolapuiden askelman päällä leväten. (tosin lisähaastetta tekee lapset selän päällä)

Tämä oli aivan mahtava yhteistyö!
Puolapuut ovat ihan meidän koko perheen suosiossa ja käytössä. 


Lisää Suomen Voimistelutuotteen tuotteista voit lukea muistakin Mammalandian blogeista!
Kristae - Puolapuilla kotijumppaa (mahtavat treenivinkit!)


1 kommentti: